Atelier & ontwerpstudio

Het atelier is een ontwerpstudio voorzien van moderne naaimachines, stoffen, patroontekensoftware, een beamer en nog veel meer. Alles is aanwezig om zelf kleding en stoffen te ontwerpen en te maken of laat je eigen kledingontwerp helemaal op maat maken door een van onze kleermakers. Een greep van alle mogelijkheden van het atelier met alle apparatuur vind je hieronder. Kom ook gerust eens langs voor een kopje koffie of thee!

 

Maatkleding in opdracht

Een kledingstuk laten maken, zoals een bruidsjurk of een herenkostuum? Of heb je een ander idee? Neem contact met ons op een we brengen je in contact met een van onze kleermakers die het beste past bij jouw opdracht. 

Patroontekensoftware

Wij maken digitale patronen met behulp van softwareprogramma Clo en CAD assyst

Fotostudio

Goede belichting, een groot scherm, een uitstekende camera en bewerkingsprogramma op de computer. Met onze hulp kun je jouw ontwerpen op de foto zetten. 

Collectie van onze kleermakers

Door onze kleermakers gemaakte kleding, te passen in onze winkel en online te bestellen.

Patronen afdrukken

Heb je een digitaal patroon, dan kunnen wij dit voor jou afdrukken op A0 of a4-formaat. 

Borduurstudio

Wij sparen voor een borduurmachine! 

Vergaderruimte

Aan de centrale tafel in het atelier (60 m2 + 25 m2 ensuite) kunnen maximaal 10 personen plaatsnemen. Met panorama-uitzicht op het zwembad, koffie&thee gelegenheid, een beamer is deze ruimte een inspirerende plek.

Menu