Excursie Groninger Museum

Lotte neemt je mee in het Groninger Museum waar op dit moment de tentoonstelling Gianni Versace Retrospective te bewonderen is. Met haar achtergrond als docent kunstgeschiedenis en textiele werkvormen is haar rondleiding toegespitst op onze interesse mode en kleding maken. Laat je verrassen en inspireren door Lotte’s toelichting met een paar kijkoefeningen en het laatste half uur nemen we de tijd voor napraten met een kopje koffie thee met gebak, waarbij we meteen kijken op welke manier we onze inspiratie kunnen toepassen in een volgend naaiproject!

De excursie kost 30 euro per persoon (inclusief koffie/thee + gebak, exclusief toegangsbewijs) en gaat door vanaf 4 deelnemers. Maximaal kunnen er 7 personen mee.

Tijdsplanning:

13:45 Kaartjes kopen (20 euro voor volwassenen en 5 euro voor museumkaarthouders)
14:00 Met Lotte mee het museum in.
15:30 – 16:00 Koffie, thee en gebak en napraten

 

FAQ

De data van de lessen staan bij het boekingsformulier. De donderdagochtendgroep is nieuw en start na de kerstvakantie (2024)!

Petra is de docent! Zij werkt als coupeuse en heeft jarenlange ervaring als naailesdocent bij StofLab. 

De eerste les is een proefles (daar doe je de aanbetaling voor). Bevalt het niet, dan kun je direct na de eerste les nog aangeven dat je niet verder wilt. Bekijk onze algemene voorwaarden goed! 

Evenement is ongeldig!

Menu