Lockmachine cursus (2 dagen)

Leer je lockmachine beter kennen via deze twee-daagse!

We beginnen met de basis om vertrouwd te raken met jouw eigen machine. We gaan snel de diepte in om alle mogelijkheden en technieken te verkennen, zodat je thuis alles uit je machine kunt halen.

Annemieke geeft les via Stoflab Groningen en via haar eigen bedrijf Mooimiek en verzorgt al vele jaren lessen ook aan beginners. Je bent dus als beginner zeker aan het goede adres. 

Je neemt je eigen naaimachine mee. Wil je een machine van ons gebruiken? Laat het dan weten, het is mogelijk om een lockmachine van Stoflab te gebruiken en zelfs te huren voor 8 weken (80 euro). 

De les is inclusief koffie/thee. Heb je zelf nog iets te eten nodig gedurende de cursus, neem dat dan zelf mee. 

Uitverkocht!

4 reacties

  1. Dag, wat leuk om te lezen dat er in Groningen weer een nieuwe stoffenwinkel is. Gefeliciteerd met jullie initiatief!

    Ik zou graag aan de 2-daagse cursus (leer de lock-machine kennen) willen deelnemen. Is er al een datum bekend?

    En daarna zou ik graag de cursus ‘favoriete kledingstuk maken’ willen meedoen. De datum 22 oktober, die nu gepland staat, gaat mij niet lukken. Is hier ook al een volgende datum voor bekend?

    Vr gr Nellie

  2. Hallo Stoffenlab, Ik heb me net ingeschreven voor de lockmachine cursus. Thuis heb ik een lockmachine, maar ik zie me niet met die enorme doos op de fiets vanuit Lewenborg naar de vLenneplaan fietsen. Mijn vraag is of het mogelijk is een lockmachine van jullie te gebruiken alleen gedurende de 2 cursusdagen? Zo ja, wat zijn daarvan de kosten? Dank alvast en hartelijke groets, Dorine

    1. Dag Dorine, leuk dat je mee gaat doen! Je mag de lockmachine van de cursusleidster gebruiken en dit kost niks extra. Bij deze voor jouw gereserveerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu