Masterclass patroontekenen en maatkleding NL/EN

Felix is een ervaren designer/couturier uit Amerika. Hij heeft jarenlange ervaring als kleermaker en ontwerper van designerkleding op maat en is in staat voor elk figuur het best passende kledingstuk vanaf de basis op te bouwen. Hij heeft kennis van alle mogelijke couturetechnieken, maar combineert ze ook met confectienaaimethodes om het beste van twee werelden te combineren.

Bij Felix koop je een strippenkaart in de eerste les van 10 strippen. Dit kost 300 euro. Met een strippenkaart boek je in overleg welke zaterdagen je op les wilt komen. Je werkt in je eigen tempo aan je eigen project. Ervaring met naaien is handig, omdat Felix al snel de diepte in gaat met de gebruikte naaitechnieken.

Felix spreekt vooral Nederlands in de lessen, maar geboren en opgegroeid in Amerika zijn de lessen ook heel geschikt voor de engelstalige deelnemers!

Hoe meld je je aan?
Kies in het onderstaande overzicht de eerste zaterdag waarop je wilt meedoen. Het is niet erg als je meerdere zaterdagen selecteert. Welke zaterdag je daadwerkelijk wilt plannen gaat in overleg met Felix.  Reserveren is gratis.

FAQ

Het is een voordeel wanneer je al naaiervaring hebt. Het is niet noodzakelijk. 

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etui’s of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 5 personen.

Felix van Driem is docent in deze lessen. 

In de eerste les schaf je bij Felix een strippenkaart van 300 euro aan. Je kunt hiermee 10 lessen volgen, die je met Felix inplant.

Je plant met Felix de lessen in. Tot 24 uur van te voren kun je kostenloos annuleren. Zeg je later af, dan kost het toch je strip van je strippennkaart.

Heb je klachten die wijzen op corona? Doe dan voor je les een zelftest. We willen je vragen niet te komen bij een positieve zelftest en een inhaalles te plannen. Wanneer Petra Corona heeft zullen de lessen maximaal twee weken uitgesteld worden. Wanneer de cursus nog verder uitgesteld moet worden, kunnen cursisten kiezen voor restitutie van lesgeld van de gemiste lessen. 

In het atelier hangt aan de deur een ontsmettingsdispencer, voor wie hier graag gebruik van wil maken. 

Stuur een e-mail naar [email protected] Met hem plan je de eerste les in en overleg je over de betaling.

In de eerste les overleg je met Felix de betaling. Hij stuurt je een factuur.

Stuur een mail naar [email protected] Kostenloos annuleren kan tot een week vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Bij Felix kun je alleen les volgen met je strippenkaart.

Inschrijven

cursusplek bij Felix
0
Available Tickets: 5
The cursusplek bij Felix ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

Menu