Naailes donderdagavond

Bij StofLab Groningen kun je naailessen volgen voor elk niveau. In kleine groepen werk je aan je eigen project in je eigen tempo. Op de donderdagavond leer je de kneepjes van het vak van Annemieke en leer je werken met de naaimachine. Het enige verschil tussen Annemieke’s groep en andere naailesgroepen, is dat je de factuur van Annemieke zelf krijgt, van haar bedrijf Mooimiek. Daarom kun je alleen aanmelden via het contactformulier op deze pagina. Daarna neemt Annemieke contact op over of er plek is in de groep en hoe je kunt betalen.
Alle machines (5 naaimachines, 2 lockmachines en 1 coverlock) zijn aanwezig en je hoeft dus niks zelf mee te nemen.
Ook heeft het atelier een grote collectie patronen uit de knipmode, burda of andere patroontijdschriften of boeken.
In het atelier is ook een kleine stoffenwinkel gevestigd, waar niet alleen goede kwaliteit kledingstoffen te koop zijn, maar ook de meestgebruikte fournituren en accessoires.
De groepen van Annemieke bestaan uit maximaal 6 personen.  Thee en koffie is inbegrepen en soms is er ook wat lekkers bij!
 Je kunt je bij Annemieke direct aanmelden! Update 20 oktober 2023: er is plek in haar groep en je startdatum is in overleg.

Annemieke met haar bedrijf Mooimiek verzorgt deze lessen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier en Annemieke neemt contact op, of je kunt eerst kijken op haar website www.mooimiek.nl voor meer informatie. 

Ook Annemieke werkt met gemengde groepen, waarbij verschillende niveau’s in een groep zitten. Als beginner ben je dus ook helemaal aan het goede adres.

Aanmelden of vragen over de donderdagavond naailes?

Menu