Naailes maandagavond

Naailes bij Stoflab op maandagavond is met Petra. In kleine groepen werk je in je eigen tempo je eigen gekozen project. Je kunt een naaiproject kiezen uit de vele boeken en tijdschriften die in het atelier aanwezig zijn of je neemt een patroon mee dat je zelf ergens gevonden hebt. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan kun je ook beginnen met een kussenhoes, een etui of een tas. In het atelier hebben we heel veel voorbeelden om na te maken of om je eigen ontwerp op te baseren. Weet je niet goed wat je wil maken of leren? Voor de cursus begint denken we graag met je mee.

Atelier met naaimachines
In het atelier zijn naaimachines aanwezig, dus je hoeft niet je eigen machine mee te nemen. Heb je geen naaimachine thuis maar wil je er eentje lenen? Voor 50 euro kun je een naaimachine van ons mee naar huis nemen en huren gedurende de cursus. Geef dit wel van te voren aan zodat we een machine voor je apart kunnen zetten.
Ook is er een luxe lockmachine en een coverlock voor wie hier gebruik van wil maken. Ook een Juki lockmachine kun je thuis gebruiken door te huren voor 80 euro per cursus.

Stoffenwinkel
Het atelier is voorzien van een stoffenwinkeltje met (duurzame) stoffen voor kleding en de meestgebruikte fournituren en patroontekenpapier. Tijdens de les kun je je laten adviseren en eventueel iets aanschaffen. Pin is aanwezig! Het is niet verplicht om stof in de les te kopen. Je mag ook je eigen stof meenemen van huis.

FAQ

Van beginners tot vergevordend. Elke les is gemixt wat betreft niveau.

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etui’s of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Petra geeft deze lessen. Petra is werkzaam als kleermaker en maakt maatkleding in haar bedrijf Zibayou

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. 8 lessen kosten 220 euro. 

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. In het atelier hangt een rooster met alle lessen die gegeven worden in dezelfde cursusperiode. Is er een plek in een andere les, dan kun je hier je inschrijven. Garantie op inhalen is er helaas niet! Je kunt niet je gemiste les in een volgende cursus inhalen.

Heb je klachten die wijzen op corona? Doe dan voor je les een zelftest. We willen je vragen niet te komen bij een positieve zelftest en een inhaalles te plannen. Wanneer Petra Corona heeft zullen de lessen maximaal twee weken uitgesteld worden. Wanneer de cursus nog verder uitgesteld moet worden, kunnen cursisten kiezen voor restitutie van lesgeld van de gemiste lessen. 

In het atelier hangt aan de deur een ontsmettingsdispencer, voor wie hier graag gebruik van wil maken. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van 35 euro. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected] Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, via LINK (komt beschikbaar na de start van deze cursus) kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Goed nieuws, deze zijn juist een beetje goedkoper, omdat wij zo blij zijn als last minute toch de cursus vol komt. 

Inschrijven

Naailes wekelijks (8 lessen), start op 13 maart 2023
€220: nu €35, later €185
Available Tickets: 5

Naailes van 19:00 tot 21:30 op 4, 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 en 23 november. De cursus kost 220 euro, 35 euro is een aanbetaling. Het resterende bedrag komt met een factuur per e-mail bij de start van de cursus. Let op, het adres is Van Lenneplaan 11 in Groningen!

The Naailes wekelijks (8 lessen), start op 13 maart 2023 ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

Menu