Naailes voor gevorderden, donderdagmiddag, start 5 september

Naailes voor gevorderden op maandagmiddag is met Petra.

Je het al veel naai-ervaring en kunt goed met de machines en patronen overweg, toch vind je het leuk of fijn dat er iemand meekijkt, of die je vragen kan beantwoorden. Samen op zoek naar oplossingen voor een best ingewikkeld werkstuk. De kneepjes van het vak leren.


In een kleine groep werk je in je eigen tempo je eigen gekozen project. Je bent vast met iets bezig of hebt iets op het oog.

In StofLab zijn veel fournituren aanwezig die je kunt gebruiken, zodat je direct kunt doorwerken.

FAQ

Voor geoefende naaiers, met veel ervaring

  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer een patroon aan te passen naar je wens of teken ze zelf
  • Neem een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  •  
  • Maak aanpassingen aan je kleding

De groepsgrootte is maximaal 5 personen.

Petra geeft deze lessen. Petra is ervaren coupeuse.

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. 8 lessen kosten €235. Vanaf 1 januari 2025 is een cursus €250. Hierdoor kunnen we groepen klein houden.

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. Als je 24 uur van te voren afzegt via whatsapp voor via een mailtje naar [email protected], dan doen we ons best om je meerdere opties voor een inhaalles aan te bieden. Garantie op een inhaalles is er niet, het is afhankelijk van de vrije plekken in de andere groepen.d

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doe je een aanbetaling van €35. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected]. Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden

Ja, zodra de cursus is begonnen kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Een losse les is €35.

Online boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *