Naailes woensdagochtend

Bij StofLab Groningen kun je naailessen volgen voor elk niveau. In kleine groepen werk je aan je eigen project in je eigen tempo. Op de woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 leer je de kneepjes van het vak van Petra en leer je werken met de naaimachine. Alle machines (5 naaimachines, 2 lockmachines en 1 coverlock) zijn aanwezig en je hoeft dus niks zelf mee te nemen.
Ook heeft het atelier een grote collectie patronen uit de knipmode, burda of andere patroontijdschriften of boeken.
 
In het atelier is ook een kleine stoffenwinkel gevestigd, waar niet alleen goede kwaliteit kledingstoffen te koop zijn, maar ook de meestgebruikte fournituren en accessoires.
 
Groepen bestaan uit maximaal 5 personen.  Thee en koffie is inbegrepen en soms is er ook wat lekkers bij! 

FAQ

Van beginners tot vergevordend. Elke les is gemixt wat betreft niveau.

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etui’s of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Petra geeft deze lessen. Petra is werkzaam als kleermaker en maakt maatkleding in haar bedrijf Zibayou

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. 8 lessen kosten 220 euro. 

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. In het atelier hangt een rooster met alle lessen die gegeven worden in dezelfde cursusperiode. Is er een plek in een andere les, dan kun je hier je inschrijven. Garantie op inhalen is er helaas niet! Je kunt niet je gemiste les in een volgende cursus inhalen.

Heb je klachten die wijzen op corona? Doe dan voor je les een zelftest. We willen je vragen niet te komen bij een positieve zelftest en een inhaalles te plannen. Wanneer Petra Corona heeft zullen de lessen maximaal twee weken uitgesteld worden. Wanneer de cursus nog verder uitgesteld moet worden, kunnen cursisten kiezen voor restitutie van lesgeld van de gemiste lessen. 

In het atelier hangt aan de deur een ontsmettingsdispencer, voor wie hier graag gebruik van wil maken. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van 35 euro. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected] Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, via LINK (komt beschikbaar na de start van deze cursus) kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Goed nieuws, deze zijn juist een beetje goedkoper, omdat wij zo blij zijn als last minute toch de cursus vol komt. 

Menu