Naailes op vrijdagavond voor absolute beginners (4 lessen)

De middagnaailesgroep is een naailes voor beginners in een extra klein groepje, dat plaatsvindt in de winkel. In de eerste twee lessen leer je de beginselen van het naaien kennen aan de hand van het maken van een etui of tasje. In de derde en vierde les krijg je tips en handvaten bij kledingreparatie.

 
De les vindt plaats op vrijdagavond (start 6 oktober)
in de winkel. De lessen zijn van 19:30 tot 21:30.
 
Deze cursus is vol! Je kunt je alvast aanmelden voor de volgende cursus (startdatum volgt nog) via een mailtje naar [email protected]

FAQ

Voor beginners (alle leeftijden)

In deze lessen maak je een etui/tasje en de beginselen van kledingreparatie.

De groepsgrootte is maximaal 4 personen.

Zoë geeft deze lessen

Een cursus bestaat uit 4 lessen (data in het boekingsformulier) en kosten 150 euro. Dit is inclusief materiaal voor een etui/tasje. 

Inhalen is helaas niet mogelijk.

Er zijn geen coronamaatregelen meer. In het atelier hangt aan de deur een ontsmettingsdispencer, voor wie hier graag gebruik van wil maken. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van 35. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected]. Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, via LINK(nog niet beschikbaar, na de start van de cursus) kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Losse plekken zijn 35 euro per keer.

Menu