over ons

StofLab Groningen is gestart in 2017 door Elisabeth(32 jaar). Sindsdien 2021 werken we samen met een team om een zo uitgebreid aanbod van leuke cursussen n activiteiten te bieden in ons mooie lichte en gezellige atelier aan de Papiermolenlaan, met uitzicht op het zwembad. 

onze locatie

Onze locatie is 88m2, bestaat uit een grote lesruimte en atelier/fotostudio/stoffenwinkel, die ook toegankelijk is tijdens de lessen. Het geheel is ook te huur voor je eigen activiteiten, zoals vergaderingen, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes tot +/- 10 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gebouw
Ons atelier is gevestigd in de oude kleedkamers van zwembad de Papiermolen. De ingang van het pand zit naast de hoofdingang van het zwembad. Hier zijn groene brievenbussen, waar je kunt aanbellen bij nr 12, 13 of 14. Al deze nummers horen bij StofLab! 

Parkeren
Let op, van maandag t/m vrijdag is het van 9:00 tot 18:00 betaald parkeren. 

Het atelier

In ons atelier is plek voor maximaal 10 personen, maar de lessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 5 tot 7 personen.

Een sfeerimpressie:

Neem een kijkje in ons atelier! Voel je welkom om eens op bezoek te komen. Maak voor de zekerheid van te voren even een afspraak!

Adres
Papiermolenlaan 3-12, 3-13 & 3-14
9721GR, Groningen

 

ons team

Elisabeth

Organiseert workshops en is Chef Digitaal: Ze maakt de planning, nieuwsbrieven, leuke posts en digitale lespakketten. Geeft les op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. Daarnaast beheert ze samen met Annemieke de stoffenwinkel.

Annemieke

Naast haar les op donderdagavond, houdt Annemieke zich bezig met de inkoop en boekhouding van de stoffenwinkel. Daarnaast is ze ambassadeur van de Groninger Fair Fashion beweging: GROFF. 

Petra

Een echte vakvrouw, die haar kennis niet alleen doorgeeft in de lessen op woensdagochtend en vrijdagochtend, maar ook toepast in haar bedrijf Zibayou, waar ze als kleermaakster kleding maakt in opdracht. 

Eeke

Zij maakt de kindernaailessen op dinsdagmiddag en woensdagmiddag tot een feestje!

Felix

Onze (nederlandsprekende) Amerikaanse couturier houdt zijn werkplaats in en direct naast het atelier van StofLab. 

Lotte

Geeft les op woensdagavond en organiseert het jongerenatelier. 

Stagiare Sally

Sally volgt de opleiding tot Styliste met als doel om een eigen modemerk te beginnen. Ze loopt stage bij StofLab t/m februari 2023.

Sandra

Sandra geeft momenteel geen les bij StofLab, maar is wel bij veel evenementen te vinden en we sturen graag iedereen door naar haar voor bijvoorbeeld een op maat gemaakte bruidsjurk. 

Reviews

Ineke
Inekecursist sinds 2017
Lees verder
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

contact

Menu