Naailes op vrijdagavond voor absolute beginners (4 lessen)

De beginnerscursus is een naailes voor beginners (geen enkele ervaring vereist!) in een extra klein groepje, dat plaatsvindt in de winkel op vrijdagavond. Je leert de basistechnieken van het naaien en leert werken met de naaimachine. Je maakt in de les een klein project zoals een tas of etui. De cursus is inclusief materiaal en in de winkel zijn naaimachines aanwezig. Je hoeft dus niet je eigen machine mee te nemen (dit mag uiteraard wel).

 
De les vindt plaats op vrijdagavond (start 24 november)
in de winkel. De lessen zijn van 19:30 tot 21:30.
 
 

FAQ

Voor beginners (alle leeftijden)

In deze lessen maak je een simpel project zoals een tasje of een etui.

De groepsgrootte is maximaal 4 personen.

Zoë geeft deze lessen

Een cursus bestaat uit 4 lessen (data in het boekingsformulier) en kosten 150 euro. Dit is inclusief materiaal voor een etui/tasje. 

Inhalen is helaas niet mogelijk.

Er zijn geen coronamaatregelen meer. In het atelier hangt aan de deur een ontsmettingsdispencer, voor wie hier graag gebruik van wil maken. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website betaalt u het hele cursusbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected]. Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, wil je graag een extra naailes meedoen, dan kun je op dinsdagavond een losse les boeken voor 45 euro per keer. Je kunt dan verder met je project en al je vragen stellen die je hebt. De losse naailessen vind je via deze link!

Menu