Ouder & kind naailes

Dit is een speciale themagroep waar een ouder (of opa of oma!) samen met zoon of dochter op naailes welkom is. Het is een hele leuke vaardigheid om samen te leren, niet alleen heel gezellig maar ook nuttig!  In deze groep is plek voor maximaal 4 ouder-kind koppels. Het idee van deze groep is dat een volwassene samen met een minderjarige komt. Hoe oud hij/zij is maakt niet uit. Een baby mag ook mee!

Je kunt samen een project beginnen voor je zoon/dochter, misschien een leuk kostuum of gedroomd kledingstuk. Als je kind al zelfstandiger is kunnen jullie ook allebei een eigen project hebben.

De lessen vinden plaats in het atelier achter de winkel. Een gezellige en inspirerende plek. Je kunt tijdens de les je laten adviseren in de winkel en eventueel iets aanschaffen als je iets mist. Dat hoeft niet, je mag je eigen spullen en stof meenemen van huis. Ervaring is helemaal niet nodig, de naailessen zijn dus geschikt voor absolute beginners.

FAQ

Het idee is dat het in koppels is, een volwassenene met een kind, zodat je samen in quality-time aan de slag kunt! Leeftijd maakt dus niet uit. 

Lotte geeft deze lessen.

Menu