Naailes maandagavond voor beginners

Naailes voor beginners op maandagavond is met Petra.

Voor deze beginnerscursus is geen enkele ervaring vereist. Je leert de basistechnieken van het naaien en leert werken met de naaimachine. Je maakt in de les een klein project zoals een tas of etui. Je hoeft dus niet je eigen machine mee te nemen

In kleine groepen werk je in je eigen tempo je eigen gekozen project. Je kunt een naaiproject kiezen uit de vele boeken en tijdschriften die in het atelier aanwezig zijn of je neemt een eigen patroon mee. Omdat je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je beginnen met bijv. een kussenhoes, een etui of een tas. In het atelier hebben we veel voorbeelden om na te maken of om je eigen ontwerp op te baseren. Weet je niet goed wat je wil maken of leren? Voor de cursus begint denken we graag met je mee.

Atelier met naaimachines
In het atelier zijn naaimachines aanwezig, dus je hoeft niet je eigen machine mee te nemen.
Dit mag uiteraard wel, vooral als je op je eigen machine wilt leren naaien.

 

Tijdens de les kun je je laten adviseren en eventueel iets aanschaffen. Pin is aanwezig! Je kunt ook je eigen stof meenemen van huis of bijvoorbeeld van de stoffenwinkel Zijlstra Stoffen in Groningen.

FAQ

Van beginners.

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etui’s of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 5 of 6 personen.

Petra geeft deze lessen. Petra is werkzaam als kleermaker en maakt maatkleding in haar bedrijf Zibayou

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. 8 lessen kosten €235. Vanaf 1 januari 2025 is een cursus €250. Hierdoor kunnen we groepen klein houden. 

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. Als je 24 uur van te voren afzegt via whatsapp voor via een mailtje naar [email protected], dand oen we ons best om je meerdere opties voor een inhaalles aan te bieden. Garantie op een inhaalles is er niet, het is afhankelijk van de vrije plekken in de andere groepen. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van €35. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected]. Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, via LINK (komt beschikbaar na de start van deze cursus) kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Losse lessen zijn €35 per keer.

Online boeken

Uitverkocht!