Naailes op vrijdagochtend, alle niveaus, start 6 september

Naailes bij Stoflab op vrijdagochtend is met Petra. In kleine groepen werk je in je eigen tempo je eigen gekozen project. Je kunt een naaiproject kiezen uit de vele boeken en tijdschriften die in het atelier aanwezig zijn of je neemt een patroon mee dat je zelf ergens gevonden hebt. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan kun je ook beginnen met een kussenhoes, een etui of een tas. In het atelier hebben we heel veel voorbeelden om na te maken of om je eigen ontwerp op te baseren. Weet je niet goed wat je wil maken of leren? Voor de cursus begint denken we graag met je mee.

 

Atelier met naaimachines

In het atelier/winkelruimte zijn naaimachines aanwezig, dus je hoeft niet je eigen machine mee te nemen.
Ook is er een luxe lockmachine en een coverlock voor wie hier gebruik van wil maken.

 

De naailessen vinden plaats in ons atelier in de Wijert, met veel ruimte voor cursisten waar alles aanwezig is om je naaiproject aan te pakken!
Tijdens de les kun je je laten adviseren en eventueel iets aanschaffen. Pin is aanwezig. Het is niet verplicht om stof in de les te kopen. Je mag ook je eigen stof meenemen van huis. Tip: kom eens kijken bij Zijlstra Stoffen in Groningen.

FAQ

Van beginners tot gevordend. Elke les is gemixt wat betreft niveau.

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etuis of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Petra geeft deze lessen. Petra is ervaren coupeuse.

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. 8 lessen kosten €235. Vanaf 1 januari 2025 is een cursus €250. Hierdoor kunnen we groepen klein houden. 

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. Als je 24 uur van te voren afzegt via whatsapp of een mailtje naar [email protected], dan doen we ons best om je meerdere opties voor een inhaalles aan te bieden. Garantie op een inhaalles is er niet, het is afhankelijk van de vrije plekken in de andere groepen. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van €35. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected]. Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, zodra de cursus is begonnen kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Een losse les is €35.

Online boeken

Inschrijven

vrijdagochtend, 9:30 tot 12:00, 8 lessen wekelijks, €235
€35
Available Tickets: 1

Naailes op 6, 13, 20, 27 september, 4, 11, 18, 25 oktober. €35 is een aanbetaling, de rest factureren we na de eerste les per e-mail.

The "vrijdagochtend, 9:30 tot 12:00, 8 lessen wekelijks, €235" ticket is sold out or not available for some of dates. You can try another ticket or another date.
vrijdagochtend, 9:30 tot 12:00, 8 lessen om de week, €235
€35
Available Tickets: 3

Start eerste week. Data: 6, 20 september, 4, 18, oktober, 1, 15, 29 november, 13 december. €35 is een aanbetaling, de rest factureren we na de eerste les per e-mail

The "vrijdagochtend, 9:30 tot 12:00, 8 lessen om de week, €235" ticket is sold out or not available for some of dates. You can try another ticket or another date.
vrijdagochtend, 9:30 tot 12:00, 8 lessen om de week, €235
€35
Available Tickets: 1

Start tweede week. Data: 3, 27 september, 11, 25 oktober, 8, 22 november, 6, 20 december. €35 is een aanbetaling, de rest factureren we na de eerste les per e-mail

The "vrijdagochtend, 9:30 tot 12:00, 8 lessen om de week, €235" ticket is sold out or not available for some of dates. You can try another ticket or another date.