Naailes woensdagavond, alle niveaus, start 4 september

Naailes bij Stoflab op woensdagavond van 19:00 tot 21:30 is met Petra. Je kunt maken wat je wil en al je vragen stellen aan Petra. Je kunt een naaiproject kiezen uit de vele boeken en tijdschriften die in het atelier aanwezig zijn of je neemt een patroon mee dat je zelf ergens gevonden hebt. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan kun je ook beginnen met een kussenhoes, een etui of een tas. In het atelier hebben we heel veel voorbeelden om na te maken of om je eigen ontwerp op te baseren. Weet je niet goed wat je wil maken of leren? Voor de cursus begint denken we graag met je mee.

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of  16 weken om de week. Het komt vaak voor dat een cursist een paar cursussen achter elkaar volgt. Tip: wil je een dag naailes? Kijk dan naar een Ongestoorde Dag.

 


Atelier met naaimachines

In het atelier zijn naaimachines aanwezig, dus je hoeft niet je eigen machine mee te nemen. Heb je geen naaimachine thuis maar wil je er eentje lenen? Voor 50 euro kun je een naaimachine van ons mee naar huis nemen en huren voor 8 weken. Volg je om de week les, is dit dus een periode van 16 weken. Wil je 16 weken een machine mee naar huis dan kost dit dus 100 euro. 
Ook is er een luxe lockmachine en een coverlock voor wie hier gebruik van wil maken.


De lessen vinden plaats in het atelier in de Wijert. Tijdens de les kun je je laten adviseren en eventueel iets aanschaffen. Pin is aanwezig! Het is niet verplicht om stof in de les te kopen. Je kunt ook je eigen stof meenemen van huis.

FAQ

Van beginners tot vergevordend. Elke les is gemixt wat betreft niveau.

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etui’s of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Petra geeft deze lessen.

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. 8 lessen kosten 220 euro. Vanaf 1 januari 2024 is een cursus 250 euro. Hierdoor kunnen we groepen klein houden. 

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. Als je 24 uur van te voren afzegt via whatsapp voor via een mailtje naar [email protected], dan doen we ons best om je meerdere opties voor een inhaalles aan te bieden. Garantie op een inhaalles is er niet, het is afhankelijk van de vrije plekken in de andere groepen. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van €35. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected]. Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, zodra de cursus is begonnen kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Dit is €35 per les.

Online boeken

Uitverkocht!