FAQ

Van beginners tot vergevordend. Elke les is gemixt wat betreft niveau.

  • Neem eens een kijkje in onze grote patronenkast in het atelier met tientallen Knipmodes, Burda’s en andere tijdschriften en losse patronen
  • Maak een beginnersproject aan de hand van onze voorbeelden en beschrijvingen, zoals tassen, etui’s of andere accessoires en simpele kleding
  • Neem een eigen patroon of project mee.
  • Leer kleding repareren of aanpassingen maken

De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Lotte geeft deze lessen. Lotte is coupeuse en heeft jarenlang het textielvak gegeven op een vrije school.

Een cursus bestaat uit 8 lessen wekelijks, of 8 lessen om de week. Beide cursussen kosten 220 euro.

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door ziekte of een andere reden een les moet missen. In het atelier hangt een rooster met alle lessen die gegeven worden in dezelfde cursusperiode. Is er een plek in een andere les, dan kun je hier je inschrijven. Garantie op inhalen is er helaas niet! Je kunt niet je gemiste les in een volgende cursus inhalen.

Heb je klachten die wijzen op corona? Doe dan voor je les een zelftest. We willen je vragen niet te komen bij een positieve zelftest en een inhaalles te plannen. Wanneer Petra Corona heeft zullen de lessen maximaal twee weken uitgesteld worden. Wanneer de cursus nog verder uitgesteld moet worden, kunnen cursisten kiezen voor restitutie van lesgeld van de gemiste lessen. 

In het atelier hangt aan de deur een ontsmettingsdispencer, voor wie hier graag gebruik van wil maken. 

Via het boekingsformulier op deze pagina. Kies voor wekelijks en om de week. Bij de optie om de week kun je kiezen tussen starten in week 1 of in week 2 van de cursus. Hou er rekening mee dat we een aanbetaling vragen.

Via de website doet u een aanbetaling van 35 euro. Na de eerste les krijgt u een factuur per e-mail met het restbedrag. 

Stuur een mail naar [email protected] Kostenloos annuleren kan tot twee weken vooraf aan de start van de cursus. Afmeldingen die later binnenkomen, houden wij de aanbetaling als vergoeding voor het vrijhouden van de cursusplek. Kijk bij de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden. 

Ja, zodra de cursus is begonnen kun je de laatste beschikbare plekken in de huidige cursus boeken. Goed nieuws, deze zijn juist een beetje goedkoper, omdat wij zo blij zijn als last minute toch de cursus vol komt. 

Menu